Момчета, попаднете ли на такава особа, плюйте си бързо на петите

Жените копнеят да имат до себе си мъж, който да ги обича, уважава и да се грижи за тях. За съжаление, при някои не се получава толкова бързо, колкото биха искали, и това ги кара да се вкопчват в първия мъж, който им обърне малко внимание. И тъй като са на ръба на отчаянието, те правят неща, които бързо съсипват зараждащата се връзка и отблъскват половинката си.

Ето и кои са признаците на отчаяната жена – бягайте далече от нея. А вие, дами, не се превръщайте в този образ!

ot4ajanata_jena11

1. Тя иска всичко, което искате и вие.

Първоначално може да ви се струва страхотно, че тя има мислене като вашето и е съгласна с решенията и желанията ви. Но съвсем скоро ще ви омръзне да имате до себе си човек, който няма собствено мнение, интереси и дори идентичност.

2. Тя няма конкретен тип мъж.

Отчаяната жена няма цели и летви по отношение на мъжете. Тя е готова да тръгне с всеки, затова и животът ѝ е низ от връзки и раздели, като всяка следваща е различна от предходната.

3. Тя бърза да задълбочи връзката си и ви обсебва за кратко време.

Отчаяната жена вижда във всеки мъж потенциален съпруг и баща на децата ѝ. Тя вече има изготвен план и нищо чудно на третата-четвърта среща да пожелае да се премести у вас (или вие у тях) и да ви заговори за брак и деца. Със сигурност тя първа ще ви признае, че ви обича, и то няма да чакате дълго да го чуете. След тези думи нищо чудно да ви извади сватбено списание и да започне да планира събитието, за което вие и дума не сте обелили.

4. Тя постоянно си проси комплименти.

Този тип жени страдат от ниско самочувствие и затова трябва непрекъснато да им повтаряте колко са прекрасни и незаменими. Едва ли бихте искали до себе си половинка, чието его трябва да помпате ежедневно.

5. Тя не ви оставя и глътка въздух.

Отчаяната жена обсебва мъжа до себе си. Както вече стана ясно, тя страда от липса на самочувствие и постоянно смята, че ще я напуснете. По тази причина иска да ви контролира и да е наясно какво правите всяка секунда от деня си. Ако имате до себе си такава партньорка, то очаквайте да ви звъни по сто пъти на ден, да ви пише съобщения и да ви прави изненади в офиса или когато сте на мъжка вечер.

Източник: Тялото

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>