6antavi_svatbi2

Топ 10 на най-шантавите младоженци и венчавки в света

Магдалена Гигова

Карл Лагерфелд огласи желанието си да се ожени за своята сиамска котка Шупет, но той далеч не е първият с подобна причудлива мечта. Предлагаме ви Топ 10 на най-необичайните младоженци.

10. Крава

На остров Бали 18-годишният Нгора Алит бил изловен с непристойна поза с кравата на съседите. Младежът се кълнял, че тя го била съблазнила. И понеже наказанието трлябва да е съизмеримо с престъплението, накарали Нгора да сключи брак с кравата. След церемонията обаче, понеже добичето вече не било девствено, го завели в езерото да го „пречистят” и го удавили. Нгора Алит също бил подложен на ритуално отмиване на греховете, но удавянето му било само символично.

9. Коза

През  2006 г. мъж от Судан се ожени за коза. И Чарлз Томбе бил хванат на местопрестъплението и старейшините на племето го принудили не само да се ожени за козата, ами да плати зестра на собственика й. За съжаление съпружеското им щастие биле прекъснато без време. Козата глътнала найлонов пакет и умряла от задушаване.

8. Айфеловата кула

Ерика Айфел (по баща Ла Бли) е най-известната жена, омъжила се за неодушевен предмет. През 2007 г. след ухажване продължило цели 3 г. Ерика най-сетне казала „да” на Айфеловата кула. Тя е до днес се радва на хармоничен брак и поддържа сайт за хора, които смятат неодушевените предмети за привлекателни.Това психично отклонени есе нарича предметофилия, но работата е не само в секса, а и в емоционалното привличане. Преди да се омъжи за Айфеловата кула, Ерика имала за съпруг лък за стрелба на име Ланс, с когото участвала в състезания.

7. Куче

За разлика от сватбите за назидание, бракосъчетанието между Джоузеф Гизо и любимата му лабрадорка Хъни е плод на чиста любов. Момъкът от Тувумба (Австралия) се заклел във вечна любов на кучето си, но уверил присъстващите на церемонията, че брачна нощ няма да има. Любовта им била чисто платонична.

6. Камион

Мария Грифин от Сан Бернадино, Калифорния, се бояла ,че е асексуална и затова не я възбуждат хора, но получила първия си оргазъм, когато мислела за сгладата на „Крайслер”. Това я подтикнало да развие чувства към автомобилите и по-точно към камиеноти „Форд”. Когато й омръзнало да имитира оргазми с мъжете, тя си купила камион и се оженила за него. След сватбата двойката заминала на меден месец на къмпинг. Ако се вярва на Мария тя и камионът се радват на активен и здрав сексуален живот.

5. Берлинската стена

Айя-Рита Берлинер-Мауер (фамилията й в превод от немски означава Берлинска сетна)  е първият човек обяснил се в любов на неодушевен предмет и употребил термина предметна сексуална ориентация. Тя се влюбила в Берлинската стена, когато като дете я видяла по телевизора. В продължение на няколко години често посещавала стената, а през 1979 г. се омъжила за нея. Заради строгите мерки за безопасност по онова време тя не могла да консумира брака си. Когато през 1989 г. Берлинската стена бе разрушена, г-жа Берлинер-Мауер оплакала мъжа си. Тя вече не посещава отломките от най-.прочутия зид, но у дома си пази макет на стената в първоначалния й вид.

4. Котка

Когато 15-годишната котта Сесилия се разболяла, стопанинът й Уве Мицшерлих я завел при ветеринаря. Когато чул присъдата на лекаря, че на домашната му любимка не й остава много време – тя страдала от затлъстяване и астма, германецът Мицшерлих решил да оформи отношенията си с котката и официално. Той наел актриса да изиграе длъжностното лице на сватбата. А за официалните снимки облекъл котката в сватбена рокля.

3. Възглавница

Ли Джин-джу се оженил за възглавница, наречена дакимакура – в превод „Холандска жена”. Този вид възглавници, върху които обикновено са изобразени аниме-герои, са създадени, за да дадат възможност на човек да прегръща нещо приятно на заспиване. Върху възглавницата на Ли е принтиран любимият му персонаж Фейт Тестароса от аниме-серията „Магическата лирическа девойка Наноха”. След дълги нощти разходки и посещения на ресторанти с г-ца Тестароса, Джин-джу решил да се ожени за нея.

2. Делфин

Шарон Тендлер се оженила за делфина Синди в израелския курорт Ейлат. Въпреки, че името на морския бозайник е Синди, сватбата не била лесбийска. Женихът бил доминантен самец на група делфини  край рифа. Г-ца Тендер се влюбила в Синди от пръв поглед . Всяка година през отпуските си тя ходела в Израел, за да се срещат.
След 14 години на срещи, тя най-сетне предложила на Синди да се оженят с помощта на дресьора му. На ритуала присъствали приятелите му делфини. Тендер се заклела да бъде с мъжа си в добро и зло и го целунала. Но идилията им не траяла дълго. Синди скоро умрял от старост.

1. Мъртво момиче

Ако някои от изброените по-горе примери предизвикват насмешка или потрес, въпреки искрените чувства на замесените, то случаят Чадил Дефи е трагичен. Тайландецът ходел със Сарина Камсук повече от 10 години. Но когато тя попитала няма ли да се оженят, той отказал, извинявайки се с прекомерна заетост в службата. През януари 2012 г. Сарина загинала в автомобилна катастрофа. Дефи решил да се ожени за нея, за да поправи грешката си. Сватбата и погребението се слели в едно. Чадил целунал невестата си, сложил й венчален пръстен. Но когато качил снимки от венчавката във Фейсбук и Ютюб, въпреки демонстрацията на истински чувства.

Преса

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>