Гореща красавица от сериала “Под прикритие 4” и “Жените говорят” е водеща на проекта “Опитай с Ина” в интернет.

Ина Живова.

Ина Живова.

Боряна Антимова

Красавицата Константина Живова, станала известна като приятелката на гангстера Иво Андонов от сериала “Под прикритие 4”, и като водеща в “Жените говорят” по ТВ 7, започва ново дамско интернет предаване “Опитай с Ина” под формата на видеоблог.

Така нареченият влог е форма на блог, но с клипове. Жанрът е нещо сравнително непознато в българското интернет пространство, но много популярен по света. Продуцент и режисьор на проекта е Александър Сано чрез лейбъла си Silvernoise.

Александър Сано.

Александър Сано.

Блогът “Опитай с Ина” се реализира с така наречените помощни видеа, които ще се заснемат, монтират и качват едновременно във видеоканалите Youtube и Vbox. Стартът на “Опитай с Ина” беше на 15 декември и се излъчва веднъж седмично.

“Повечето видеоблогове по света са тясно профилирани, докато “Опитай с Ина” е женски проект, в който във всеки епизод ще става дума за различни неща – от грима и прическите през отглеждане на деца до поправка на дома; ще се говори за дрехи, за готвене, за спорт. Ще обхванем всякакви сфери от живота на една жена, пък и не само на нежния пол”, обясни Сано.

Ина Живова.

Ина Живова.

“Искам да представяме интересни идеи и съвети как да живеем по-усмихнато, по-лесно и по-интересно, като навлизаме във всичко, свързано с всекидневието ни” каза Ина. Като майка на 5-годишна дъщеря тя ще посвети някои от видеата на отглеждането на деца.

Ина Живова, която по образование е логопед, с магистратура по електронни медии, вече е натрупала телевизионен опит и пред, и зад камерата. Близо 10 години е работила в “Междинна станция” с Иван и Андрей. С тях е още когато работят в BTV, после в Нова телевизия. Била е момиче на “Сблъсък” и оттам става популярна и като лице.

Ина Живова.

Ина Живова.

Участва в “Станция Нова” като ководещ в риалити рубриката “Топ прически”, в която има състезание за фризьори с полезни и бързи идеи за прически. Две години работи заедно с Иван и Андрей за Кеворк Кеворкян, като отговаря за гостите във “Всяка неделя”. Там основно е зад кадър и прави репортажи. В неделния блок “Жените говорят” е ководеща заедно с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро.

Ина с Катето Евро в "Жените говорят" по ТВ 7.

Ина с Катето Евро в “Жените говорят” по ТВ 7.

По повод на клюките, че е имало интрига за избора на актриса за ролята на дъщерята на Джаро, Ина обясни, че коментарите тръгват след като от екипа качват една нейна снимка. “Продуцентите до последно пазеха в тайна, че Йоана Темелкова ще играе дъщерята на Джаро. Аз поначало си бях определена за ролята на проститутката на Иво Андонов”, обясни Ина. Колкото до горещите сцени с актьора Захари Бахаров, тя коментира, че в киното няма срамна роля.

В "Опитай с Ина" водещата смята да включва всякакви съвети - от грим до ремонти в дома.

В “Опитай с Ина” водещата смята да включва всякакви съвети – от грим до ремонти в дома.

Александър Сано засега е оставил на втори план актьорските си изяви, но е участвал в три кастинга за филмови проект. “За съжаление трябва да отказвам и театрални предложения”, сподели той.

"Скучно е да играеш само гангстери", казва Сано.

“Скучно е да играеш само гангстери”, казва Сано.

Популярността на героя му Здравко Косъма от сериала “Под прикритие” продължава. “Фейсбук страницата за Косъма, създадена от една русенка, беше хакната арогантно и нямам достъп до нея, – оплака се Сано. – Ще взема мерки страницата да бъде изтрита.” Той се надява в новите си филмови роли да излезе от кожата на Косъма. “Скучно е да играеш само гангстери”, каза актьорът.

Засега не се очертава възможност популярната група “Братя Мангасарян” да се събере скоро. “Не е въпрос на желание, продължавам с музиката, другата година ще направя и клип, продължаваме да се виждаме и да си говорим с момчетата, но всички сме много заети с някакви други проекти”, каза още Александър Сано.

* Видеоблог.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>