Страстта е онази подправка, която прави Деня на Свети Валентин истински. Подарете на любимия един ден, пълен с любов и емоции. 10 чувствени идеи за празника.

Sveti_Valentin1-2

Страстта е онази подправка, която прави Деня на Свети Валентин истински. Така че вместо да си губите времето в шопинг на втръсналите на всички сърца и други валентинки, подарете на любимия един ден, пълен с любов и емоции. В напрегнатото всекидневие обикновено не остава време за тези неща, така че посветете този ден само един на друг. Ето 10 идеи, които ще направят празника ви по-различен от предишните.

Масаж с ароматни масла

Няма нищо по-релаксиращо от чувствения масаж с ароматни масла или лосиони. Ако никога не сте правили това, денят е подходящ да пробвате. Не се притеснявайте, че не знаете как, правете го бавно и както го усещате. Ако сте решили да прекарате празника в СПА хотел, проверете дали там се предлага услугата едновременен масаж за двама.

Sveti_Valentin3-2

Любовна игра на съкровища

Как ви звучи игра за търсене на “съкровища”? Скрийте един от друг различни малки предмети в дома, като при всяка находка победителят получава целувка, ласка и т.н.

Купони за секс

Изрежете красиви картончета, на които да пише например: “Този купон дава право за страстна френска целувка. Важи само до 24 часа на 14 февруари”. Или: “Този купон дава право на нощ, пълна със страст и любов”. Подарете си ги един на друг, ще бъде весело да ги четете и ползвате.

Sveti_Valentin10-2

Sveti_Valentin6Интимно танцово парти

Ако и двамата си падате по танците, устройте си много лично и интимно парти. Пригответе съблазняващо облекло и романтична музика, предразполагаща към секс. Няма нищо по-съблазнително от чувствен танц. Пуснете музиката и се отдайте на емоциите.

Вечеря с афродизиаци

Старата изпитана максима, че пътят на мъжа (а понякога – и на жената) минава през стомаха, важи особено на този ден. Кога за последен път сте си правили добрата стара романтична вечеря на свещи? За да бъде всичко още по-чувствено, пригответе ястия с афродизиаци.

Доказано усилващи страстта са стридите и другите морски дарове, шоколадът, ягодите, ядките. Хапвайте бавно, като се храните един друг и без да преяждате – това може да ви скрои гаден номер в леглото.

Sveti_Valentin4

Любовни еротични филми

Може да прекарате част от деня или вечерта, гушнати на дивана, като гледате романтични еротични филми. Страстните целувки и признания в любов от екрана доказано усилват емоциите и ще ви подтикнат поне на този ден да повярвате безрезервно в любовта си.

Ароматна вана за двама

Тази процедура сама по себе си е достатъчно интимна и еротична, но може да я направите по-различна, за да се усети празникът. Нужна ви е пяна за вана с възбуждащ аромат (на мъжете особено силно действат ароматите на роза и жасмин), или еротични масла, листенца от роза, свещи, шампанско. Когато приготвите всичко, пуснете подходяща музика и се наслаждавайте един на друг.

Sveti_Valentin5

Игра “Какво искам да правя с теб”

Денят на Свети Валентин е повод да се откъснете от напрегнатия график на всекидневието си и да наваксате пропуснатото време с любимия. Може да прекарате приятно с играта “Какво искам да правя с теб”. Споделете интимните си фантазии. Разказвайте си един на друг какво бихте искали да правите в леглото. Бъдете изобретателни и диви. Нищо не възбужда мъжа по-силно от една възбудена жена.

Sveti_Valentin11-2Шопинг на секси бельо

Ако никога не сте пазарували заедно възбуждащо бельо, сега е моментът. Мерете различни неща пред очите му, това със сигурност ще го възбуди и с още по-голямо нетърпение ще чака вечерта.

Празник в леглото

Тази година Свети Валентин е в събота, така че спокойно може да изключите телефоните и другите мобилни устройства и да го прекарате в леглото. Може да гледате филми, да ядете, да правите любов – всичко, каквото ви хрумне.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>