Никога не сваляйте вие мъжете. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката, да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

stupid-girl-3

Виктория Миланова

Женските списания се превърнаха в наръчници за жени с интелектуални затруднения, които искат да си свалят дори още по-интелектуално затруднен от тях богат мъж. То не са процедури за лице, ръце, гъз и тънка талия, „Как да свалим 30 килограма за 30 секунди”, „Как да му е интересно с теб в леглото”, „Как да го задържиш”, „Как да го открадна от съперницата” и стотици още подобни глупости.

От тях на всички ни става ясно, че най-важното нещо на света е да се намери, съблазни и задържи някакъв мъж, който се поддава лесно на манипулации и няма нищо против да се държим с него като хибрид между вибратор и банкомат. И щом тези съвети са толкова безотказни, нима съперницата ви няма обратно да ви го измъкне изпод носа, след като е прочела статийката от онзи брой, който не успяхте да си купите? Пък и за какво ви е мъж, който се поддава на манипулации, описани в тъпи женски списания?

Ако и вие също като мен държите да си намирате свестни мъже, моментално изхвърлете в коша тези глупости и слушайте моята анти-стратегия.

1.Никога не сваляйте вие мъжете

Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката, да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него. Не, обратното става – сперматозоидът-победител плува като бесен през Фалопиевите тръби. Това е умален биологичен модел на ритуала мъжкият да ухажва женската. Това е танц, като при пауните, като при благородните елени. От хилядолетия е така и не виждам причина да се променя. Ние също сме животни и не бива да го забравяме.

Жените може да излъчват сигнали и да си светнат зелената лапичка, която призовава ухажването да започне, но нищо повече. Никакво звънене по телефона, смс и скайп терор, „случайни” срещи по клубовете и заплахи със самоубийство, ако не отвърне на чувствата ви. Мъжете, които седят и чакат да ги ухажвате, най-вероятно:

а) Не ви харесват. Няма смисъл да правите каквото и да било усилие тогава. Може да си вкарате подобен тип в леглото, дори може и да завържете нещо като връзка, но никога няма да се почувствате щастлива и обичана. А накрая все ще се появи жена, по която той наистина си пада. Насила хубост не става. Този мъж има право да не ви харесва. Божа работа.

Този факт не ви прави по-смотани, грозни и несексапилни, нито пък него по-тъп и лош. И когато той ви напусне, след като се е застоял покрай вас заради мощните ви атаки, ще се окаже, че сте изгубили време, че дори ви се е появила фалшива надежда за някаква взаимна любов. А както знаем: няма по-голяма отрова от фалшивата надежда. Пък и толкова много други мъже ви харесват и мечтаят да ви направят щастливи, изберете си някой от тях, какво сте се вторачили в този пък точно?

б) Са самовлюбени нарциси, които се смятат за Голямата награда на Световния шампионат по женски сексуален кеч. За какво ви е този тип? За да благоволи да ви изчука и след това да ви мачка самочувствието с намеци, че всеки миг може да се отнеме от вас, защото претендентките от новия сезон напират? Директно го подарявайте на мазохистките. Измийте го, напарфюмирайте го, опаковайте им го, завържете му розова панделка и им го пратете с куриер. И им благодарете, че са ви отървали от него. Ако ще си играем на психоигри, мачкане и тъпчене, не е нужно да го наричаме любов, нали?

в) Нямат никакви социални умения. Или както казваме в моя квартал – пълни чукове. С тези е непосилно да се живее.

г) Са без никакво самочувствие. Малко ли собствени неуверености си имате, че ще се товарите и с чужда патология? Я да ходят да си обсъждат проблемите с психотерапевта си и докато не съберат смелост, да стоят далеч от сексуалния шампионат.

2.На първата среша задължително яжте и се напийте

Ама почти се направете на кучета. Яденето винаги дава сигнали като как ще е в леглото. А когато алкохолът свали задръжките, ще установите неподозирани неща. Ето така веднъж открих за един тип, на който много се бях наточила, че е чалгаджия. В трезво състояние никога не си позволяваше да си признае. Чалгата е ултимативният убиец на моето либидо, квинтесенциалната ми страстоспирка.

И Джордж Клуни ще разлюбя на секундата, ако чуя да се провиква на три ракии „Води ме в някоя квартална кръчма!” Така че е много важно да му видите пиянството, за да няма изненади в бъдеще. Никога не се доверявам на хора, които не съм виждала поне веднъж пияни. Покажете му и вие вашето пиянство. Ако пък и той няма нищо против да ви придържа докато залитате, и дори ако се наложи да ви държи главата, докато повръщате, значи наистина много ви харесва. А ние искаме да сме с такива, които наистина много ни харесват, а не с някои, които ще ни третират с хладина и безразличие.

3.Задължително правете секс при първа възможност

Още на първата среща, ако има как. Дори преди да си стигнете до дома. Ако след това проектогаджето ви изчезне, изобщо не съжалявайте и не мислете, че е защото не сте се дърпали достатъчно. Щом единствената му цел е да ви бръкне в гащичките, пак ще изчезне, дори да спите с него на петдесет и третата, а не на третата среща, както повелява тъпото клише.

Всички важни за мен мъже са влизали и оставали в живота ми след секс на първата среща. Нямам никакви рекламации на този метод. Работи безотказно. Сексът на първата среща показва, че наистина има привличане и силна страст, дори и да си остане само еднократно реализирана. Пък и кой си купува кола без да направи едно кръгче преди това, както казваше Саманта от „Сексът и градът”? Ами ако сексът е скапан? А вие вече сте инвестирали цели три срещи в този човек и почвате да се привързвате? Ще е много тъпо да станете гадже на такъв човек по милост.

Сексът е много силен лакмус, това е една от малкото дейности, където всички сме съвършено искрени. Егоистът си е егоист, колкото и да се крие в облечено състояние и т.н. Така че колкото по-бързо научите истината, толкова по-добре. Не съм видяла досега мъж да избяга от жена, която много харесва, защото тя го желае силно сексуално. А онези, които това може да ги отблъсне, като как точно ви интересуват и защо са ви?

4.Отидете не много подготвена за първия секс.

Не като орангутан, но не и прясно епилирана. Не си обличайте най-секси бельото, а по-обикновено. Ако наистина ви желае и смята да се позадържи при вас, изобщо няма да забележи. А пък ако го забележи, няма да ви каже нищо, нито ще се стресне от това. Много лесен начин да установите дали случайно си нямате работа с крива ракета, дето и космосът й пречи. Дали не е едно от онези нежни сексуални цветя, чиято ерекция зависи от хиляди фактори, които никога не успяват да се струпат на едно място едновременно.

Ние си търсим свестни мъже, нали така? Дето ще са до нас и на 64, когато ще сме с плисирани кожи и първи признаци на деменция. Ако издържи този тест, вторият път се барнете като за еротично шоу.

5.Не му се обаждайте след първия секс.

Ама в никакъв случай. И едно смс-че дори не бива да му пускате, нито да висите да го чакате по цели нощи в скайпа. Защо? Виж точка 1. Ако до една седмица не чуете нищо от него, забравете за този човек. Няма смисъл. Бързичко минете на следващия и повтори алгоритъма. Така без никакви душевни сътресения, със съхранено самочувствие, спестени излагации и сълзи, весело и приятно много скоро ще попаднете на нормален мъж със самочувствие, който наистина ви харесва и иска да е с вас. Всичко друго е губене на време.

А сега предайте на вторични суровини всички книги за самопомощ, малоумни женски списания и чиклити. След това ви пожелавам приятен лов за светни гаджета! Понякога пътят е по-вълнуващ от пристигането.

История. Текстът може да се види само тук в мрежата, защото легендарният блог “Долче вита” отдавна е “хакнат” лично от автора. Очаквайте и други легендарни текстове, също в автентичния им, нецензуриран вид, предоставени единствено на “Икар прес”.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>