Какви сексуални новости очакват човечеството в близко бъдеще, бе огласено на научната конференция на сексолозите в Лион, Франция.

hi-teck-djadji

През 2015 г. ще се появят устройства за мултисензорни опити за виртуален секс, разкрива Винъс Лейзи, директор на Института за изследване на секса „Алекс Кинзи“ при университета в Индиана. На въпроса що за чудо е това дамата отговаря: „Първо, възможност да се получат еротични материали изключително за лично ползване, които позволяват виртуално да създадете партньора, за когото мечтаете – ръст, пълнота, цвят на косите.”

Особено внимание се отделя на фалоса и на женските гърди, както и на други важни за създателя качества. Дали да бъде нежен или груб, бъбрив и игрив или страстен мълчаливец. Достатъчно е да си купите и да свалите от интернет необходимата програма и партньорът или партньорката ще изпълняват всички желания на ползвателя.

Второ, разработват се технологии, които ще позволяват да се използват по два компютъра в мрежа. Така с помощта на вибратор или на изкуствена вагина ще доставят удоволствие независимо от пола на собственика на програмата. Това е най-перспективното направление, което се разработва в САЩ. С помощта на специални устройства секс играчките ще се включват в компютъра.

По-нататък ползвателят ще може да затвори очи и да се отпусне в наслаждението. Компютризираният партньор с помощта на гласово управление осигурява съкращаване на вагината и движенията на вибратора. В комплекта ще влизат и 3D видеофони.“

hi-tech-djadji1Разумният силикон

Така се наричат силиконовите кукли от ново поколение. За тях разказва професорът по сексология от Медицинския сексологичен център в Торонто Никълъс Уетцъл: „Подобна партньорка е вид робот и е надарена с изкуствен интелект. Името на прототипната серия „Астроид“ идва от фантастиката – така в книгите и филмите наричат същества от други извънземни цивилизации.

Първите образци ще бъдат пуснати през 2016 г. в Япония. Страната и досега бе лидер в производството на силиконови кукли, някои от които могат да говорят, да повдигат и сгъват крака и да повдигат таза си. При новите модели те вече„ ще бъдат с усъвършенствани ръце, които умело ще обхващат пениса с пръсти. Всички тези действия ще се извършват по молба на собственика – куклата ще го „чува и разбира“.

Така че изкуственият интелект ще разшири почти неограничено техническите възможности на куклите. Цената на силиконовата умница засега е доста висока – около 12 хиляди долара, но се предполага, че след навлизането й в масово производство тя съществено ще намалее“ завършва проф. Уетцъл.

Бардак с роботи

„Онези, които не могат да си позволят партньорка астроид за лично ползване, ще могат да си поиграят с нея в напълно истински публичен дом. Този вид предприемачество ще стане доста популярно, понеже чрез него ще бъдат преодолени ограниченията върху проституцията, съществуващи в доста държави“, убеден е Роналд Глюк от Берлинския университет.

Единственото, което ще се изисква от собственика на подобен публичен дом, ще е да си плаща редовно данъците и щателно да дезинфекцира „персонала“. Новите високотехнологични бардаци ще изтласкат в периферията „живите“ професионалистки. Най-вече защото вероятността да се заразите от СПИН или друга венерическа болест ще е почни нищожна“, смята д-р Глюк.

Фалос с човешка температура

Бившата порноактриса Ани Спринкъл, издала нашумялата книга „Грандиозният секс“, сключила договор с компанията „Мол“, която разработва перспективни модели изкуствени фалоси. Пенсионирайки се от киното за възрастни, Ани не къса с порноиндустрията и ще е първата ексклузивна притежателка на фалоси от новия суперлатекс, който запазва температурата на човешкото тяло. В някои от новите образци ще има и миникамера за „сперма“, с контейнерче за дсетина еякулации. То ще може да бъде зареждано с течност по избор във всеки сексшоп.

Аналогичен случай

Идеята за създаване на робот проститутка, максимално близък до човека, не е нова. Тя е лансирана от Стивън Спилбърг във филма „Изкуствен интелект“ (AI: Artificial Intelligence). Ролята на механичния мъж на повикване изиг ра Джъд Лоу. След снимките той споделя, че в началото не вярвал, че подобно развитие на техниката е възможно.

Но после, консултирайки се с електронни инженери, изпаднал в ужас: „Те наистина могат да създадат изкуствена мъжка проститутка! Това ми докара много безсънни нощи“. Съветското кино също се е упражнявало по любовните отношения между човек и робот. Във филма „Наричаха го Роберт“ в кибермашина с човешки облик се влюбва комсомолката красавица Татяна.

Но соцзрителите не успели да видят ключовата сцена, в която студентката отличничка учи робота Роберт да се целува. На художествения съвет, който решавал дали да пуснат филма на екран, или не, обяснили на режисьора, че съветската девойка, щом целуне някого, е длъжна да го заведе в гражданското, а е малко трудничко да се омъжиш за робот.

Страната на залязващия секс

По последни данни от изследвания на медицинската асоциация в Токио почти 40 процента от жителите на японската столица не са правили секс в продължение на цял месец. Това е с 4 на сто повече, отколкото при проучването, правено преди 2 години. Експертът по семейно планиране д-р Кунио Китамура смята, че японците губят сексуалното си желание заради стрес, а също така и поради откъсване от общуването в реалния живот за сметка на виртуалния.

Източник: Преса

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>