Уникалният художник зад камерата представя женската красота в най-привлекателния ѝ вид, оставя усещането за създания не от плът и кръв, а ефирни богини.

Робин Алфиан.

За себе си модният и сватбен фотограф Robin Alfian казва, че самият той съществува в снимките, които прави. Те са част от него и представляват неговият характер – спокоен, неговата муза – жената и неговата същност – елегантност. Вдъхновен от дамската ефирност, той предоставя на зрителя удоволствието да види как нежността може да бъде въплътена в женски образ. В творбите си издига на пиедестал Жената.

Роден е в Джакарта, Индонезия през 1985 г. и още от 20-годишен бива забелязан от дизайнери и редактори на модни издания с качествата си на фотограф, на които някои негови колеги се научават едва след 10-20 години опит в този бранш.

Необикновените му снимки-картини се публикуват в известни модни, лайфстайл и булчински издания, сред които Herworld, Cosmopolitan, Soap , FHM, Clara. С въздушните си и нежни сватбени снимки като завършени картини той привлича клиенти младоженци от цял свят. В социалните медии се подписва като @robinpika.

Потапянето в неговия приказен ефирен свят е истинска наслада за сетивата:

 

 

Виж още: Рекламни фотомагьосници: Дейвид Лашапел

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>