В сърцето на Манхатън дизайнерът представи първото 4D ревю в света на модата и филм, излъчван върху екран от вода, висок над 18 м и широк над 45 м.

Мода под открито небе, в сърцето на Манхатън. © Ralph Lauren.

Надежда Петрова

Знаменитият американски дизайнер Ралф Лорън, който тази година стана на 75 години, направи гениално представяне на колекцията си за пролет-лято 2015 г., в което би се влюбила всяка жена.

“Моето момиче е младо – независимо от възрастта – и има собствено чувство за личен стил”, обобщава с едно изречение линията си той. С новите си предложения дизайнерът освещава колекцията на пътуващите хора, за които постоянното движение е начин на живот и състояние на духа.

За топлите месеци Ралф Лорън ни препоръчва да изберем лимоненожълто, оранжево, бяло, цвят каки. И да наблегнем на удобните кройки, които ни карат да се чувстваме истински свободни.

Лимонено жълто е топ предложението на Ралф Лорън за топлите месеци.© Ralph Lauren.

Лимонено жълто е топ предложението на Ралф Лорън за топлите месеци.© Ralph Lauren.

В подобен тоалет би се облякло всяко момиче без възраст.

В подобен тоалет би се облякло всяко момиче без възраст.

Ralph_Lauren

Хипи мода от 70-те.

Хипи мода от 70-те.

Polo_Ralph_Lauren

Polo_Ralph_Lauren2

Пролетно-лятната палитра на Ралф Лорън в целия й блясък.

Пролетно-лятната палитра на Ралф Лорън в целия й блясък.

Верен на революционния си стил, дизайнерът избра да представи колекцията не с обикновено модно ревю, а да изведе приятелите си на открито и да им устрои истински кинотеатър под открито небе.

Модното шоу се състоя в сърцето на Манхатън – над езерото в Сентрал Парк. Стотици гости се събраха на поляната, за да се докоснат до уникалното изживяване – първото 4D ревю в света на модата.

© Ralph Lauren.

Изображенията бяха излъчвани върху екран от вода, висок над 18 м и широк над 45 м © Ralph Lauren.

Представянето на подиума бе заснето в специален филм, включващ модели, движещи се по знаковите места на Ню Йорк и Париж. Изображения с висока разделителна способност бяха излъчени върху екран от вода, висок над 18 м и широк над 45 м. Момичетата се появяваха и изчезваха, подобно на магични миражи, благодарение на холограмните ефекти с височина близо четири етажа.

Вдъхновяващото дефиле, перфектен микс на мода и технологии, събираше цветовете от залезите на космополитните градове и отдаваше почит на ключовите моменти в градските им пейзажи.

Сред поканените на официалната вечер бяха Анна Уинтур – главен редактор на американското списание Vogue, Иванка Тръмп – дъщерята на милиардера Доналд Тръмп, шведският хокеист Хенрик Лундквист, роднини, приятели и почитатели на “Поло”.

Едновременно с уникалното ревю беше отпразнувано и официалното откриване на първия по рода си бутик “Поло Флагшип” на Ралф Лорън в Ню Йорк, намиращ се на легендарното Пето авеню.

Магазинът се простира на 3530 кв. м и заема три етажа в историческата сграда в центъра на един от най-легендарните шопинг райони на огромния мегаполис. Впечатляващото пространство пренася клиентите в един съвременен свят, където освен да изберат от огромното разнообразие модели, гостите могат да се насладят и на първото по рода си кафене на марката.

Колекциите в "Поло Флагшип" са представени сред интериор от мотори, каяци и стари китари.

Колекциите в “Поло Флагшип” са представени сред интериор от мотори, каяци и стари китари.

Ralph_polo_flagship_NYC_3

Ralph_polo_flagship_NYC_4

Ralph_polo_flagship_NYC_2

Просторно и светло, пространството разполага с комфортни места за сядане, маси с мраморни плотове и винтидж библиотека. Мястото предлага собствена марка кафе, чай и сокове, сандвичи и тортички, както и някои от любимите десерти на известния дизайнер.

 Източник: Преса

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>