Много зеленчуци и плодове, никакъв хляб, захар, мазнина: хранителният режим на General Motors пречиства стомаха и дава енергия.

dieta8kg111

Ще кажете, че всички днес ни засипват с диети, коя от коя по-ефикасни, и вече ви е трудно да се доверите на някоя. Тази специално е разработена от специалисти по диететика за служителите на компанията General Motors и бихме могли да й се доверим.

dieta8kgСъздадена е за служителите, които искат да отслабнат, но без хапчета и строги диети, които продължават с месеци, но със съмнителен резултат. Целта на гиганта на автомобилостроенето е била да подкрепи онези свои служители, които работят в офисите на компанията или в производството и не разполагат с достатъчно време и сили, за да се грижат за здравето си.

Създателите на диетата от General Motors предупреждават, че ако много силно искате да постигнете максимален резултат, трябва да се отнесете много сериозно към диетата. Стриктно следвайте инструкциите, купувайте нужните продукти в нужните количества. Проведени са опити, резултатите от които показват, че ако много силно поискате и сте сериозни, може само за седмица да свалите от 5 до 8 кг.

Важно е да се спазват следните две правила:

dieta8kg11.Никога не пропускайте хранене през тази седмица, а интервалите между храненията да не са повече от три часа. И никакъв хляб, захар, мазнина, сирене.

2.Не допускайте усещането, че гладувате. Щом почувствате глад, хапвайте от разрешените за деня продукти. И пийте много вода, по 8-12 чаши на ден.

Ето какво можете да хапвате през тази седмица.

dieta8kg2Първи ден (най-важният): само плодове. Всички, които обичате, и с които разполагате, но без банани. Може да си правите салата асорти от различни видове плодове.

Втори ден: само зеленчуци. Може да са сурови, варени или печени, но без сол и мазнина. Добре е да хапвате моркови, броколи, краставици, тиква, маруля, зеле, патладжани. И поне веднъж порция варени картофи. Изпитано: нарежете един-два домата в салатата от маруля и краставици – овкусяват я великолепно и няма толкова да страдате от липсата на сол и олио.

dieta8kg3Трети ден: плодове и зеленчуци от горния списък, но без банани и картофи.

Четвърти ден: банани (8-10) и мляко. Нищо друго. Ако е кисело мляко – още по-добре. Трябва да хапвате най-малко четири пъти този ден.

Пети ден: домати (6-7 големи) и чаша сварен ориз на обяд. И много вода – 12-15 чаши.

Шести ден: плодове и зеленчуци, плюс чаша сварен ориз на обяд.

Фрешовете са много приятни в топлото време.

Седми ден: малка порция ориз и всякакви зеленчуци и плодове по избор. Плодовете може да хапвате цели или да изстискате фреш.

Създателите на диетата уверяват, че ако следвате стриктно този строг хранителен режим, за седмица ще отслабнете забележимо. А след това няма опасност от Йо-йо ефект – да върнете килограмите обратно, тъй като тази диета великолепно прочиства храносмилателната ви система. Освен това може да хапвате винаги, когато почувствате глад, разбира се, само от определените за деня продукти, без да наддавате.

Важно: през цялото време на диетата, особено първите дни, ще ви се наложи често да посещавате тоалетната… Имайте го предвид, когато планирате ангажиментите си през тези 7 дни. Освен това е допустимо да се прави не по-често от веднъж месечно.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>