Някои случки ни карат да повдигаме вежди многозначително. Топ 10 на най-ужасяващите истински “призрачни истории”.

Някои случки ни карат да повдигаме вежди значително повече от други. Може би затова Alltime10s решиха да направят списък на десетте най-ужасяващи истински „призрачни истории“.

10.Мостът Овъртън

paranormalni_fenomeni10

В рамките на 50 години близо 600 кучета са се самоубили, скачайки от този шотландски мост. Първият подобен случай е регистриран през 50-те години на 20. век. Според очевидци някои от спасените животинки са се опитвали да скочат повторно.

Така описват

Така описват жителите на Флорида Скунксовата маймуна.

9.Скунксовата маймуна

От 60-те години на 20. век насам жителите на Флорида твърдят, че са се натъквали на същество, подобно на Голямата стъпка. Въпреки че не са открити никакви конкретни доказателства, през 1977 г. се прокарва закон, който има за цел да защитава животното.

8.Стая 428, Университета на Охайо

От тази стая, която в момента вече не се използва, са се чували най-различни звуци. През 1995 г. студентите твърдят, че са виждали призрачни привидения и движещи се обекти.

Стая № 428 в университета в Охайо.

Стая № 428 в университета в Охайо.

Wilson-Hall-Athens-Ohio-Ohio-Unversity-2

7.Чупа-чупа

chupachupa432hjkl

Хора, живеещи в бразилска гора, твърдят, че са виждали мистериозни летящи метални обекти. Светлината, която излъчвали, причинявала болезнени изгаряния и дори смърт.

6.НЛО над Вашингтон

ufowashington

В рамките на няколко дни през 1952 г. са се появявали неидентифицирани летящи обекти на радарите във Вашингтон. Изчезвали са, когато други самолети са се приближавали до тях. Моменти по-късно пак са се появявали.

5.Призрачните релси в Сан Антонио

6.-San-Antonio-Ghost-Tracks-Video-600x337

Невидима сила изблъсква заседналите вагони до безопасно място по време на железопътен инцидент през 1938 г. 22 деца са загинали на това място, когато влак блъска училищен автобус. По спасените вагони са забелязани миниатюрни отпечатъци.

4.Близначките Полък

poluck_twins-2

През 1957 г. сестрите Джоана (11 г.) и Джаки (6 г.) Полък загиват трагично в автомобилен инцидент в Нортъмбърленд, Великобритания. Две години по-късно майка им ражда близначките Дженифър и Джилиан. Именно тогава започват странните съвпадения.

По-малката близначка Дженифър има родилни белези по тялото си точно на същите места, на които и Джаки e имала. Близначките започват да искат играчки, принадлежащи на покойните момичетата, за които няма как да знаят, че съществуват, тъй като родителите ги били скрили след трагичния инцидент. Джениър и Джилиан дори помолили да ги заведат до определен парк, в който никога не са ходили, но който техните починали сестри посещавали.

Лицата на Белмез.

Лицата от Белмез.

3.Лицата от Белмез

Върху бетонния под на испански дом, построен върху гробище, започнали да се появяват лица. Въпреки че многократно са били премахвани, а подът – пренареждан, лицата не спирали да изникват.

2.Стъпките на Дявола

В рамките на няколко дни през 1855 г. по заснежената повърхност в Британия (в рамките на около 160 км) са забелязвани отпечатъци, подобни на копита. Изглежда съществото се е качвало по покриви, ходело е по стени и е прекосявало 3 км водна площ.

1.Корабът Оранг Медан

През 1948 г. е изпратен бедствен сигнал и морзов код от холандски кораб. Съобщението гласяло “всички офицери са мъртви” и “аз умирам”. Когато спасителните отряди достигнали плавателния съд, те заварили целия екипаж мъртъв. По лицата на жертвите бил изписан истински ужас.

Корабът Оранг Медан.

Корабът Оранг Медан.

Така са изглеждали пасажерите на призрачния кораб Оранг Медан.

Така са изглеждали пасажерите на призрачния кораб Оранг Медан.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>