Леки светли блейзъри върху бермуди, тишърти със слогани, морска романтика… Удобно и приятно. Топ 5 на модните тенденции в облеклото на силния пол този сезон.

moda_maje1-1

Боряна Антимова

Лятото е на прага, момичетата се разсъблякоха, а на вас ви се иска да обновите гардероба си? Мъж с шопинг лист в магазин за облекло е нещо толкова нетипично, колкото жена да влезе в мол, без да се загледа по витрините. Ако все пак сте решили да обновите гардероба си, ето топ 5 на модните тенденции за този сезон.

Джинси, деним и пак джинси

Такова голямо количество деним отдавна не е било предлагано от дизайнерите. Модни гиганти като Prada, Burberry Prorsum и Dior Homme лансират приятния и здрав памучен плат и за стилен костюм.

moda_maje1

Ако имате 2-3 чифта от добрите стари джинси от миналия сезон, значи наполовина сте готови за сегашния.Номерът е в съчетаването, например тъмносиня джинсова риза със светлосини панталони от същия прекрасен за носене плат.

moda_maje2

moda_maje3

За горещия летен ден и за почивка на морето най-добрият вариант е джинсови бермуди и бял тишърт – семпло и стилно.

moda_maje4

moda_maje7Отлично ушит блейзър

Това не означава непременно “скъп”. Новото в дизайнерските предложения е в по-голямата свобода на съчетаване на тази елегантна дреха. Лекия светъл блейзър от памук или лен може да носите не само с класически летни светли панталони и риза, но и с тишърт и бермуди.

Облечете блейзър в случаите, когато костюмът е прекалено официален, а само панталони с риза изглеждат прекалено всекидневно. Подходящ е, когато отивате на среща с любимата, а в програмата ви влиза културно мероприятие като театър или кино, или артистично и демократично откъм фейсконтрол заведение.

moda_maje5

moda_maje6

Нещичко в цвят марсала

Този странен и необичаен цвят е обявен от международната организация Pantone (за експерти в стандартизацията на цветовете и тяхното смесване– бел. ред.) за цвят на 2015-а. Марсала е цветът на силното и сладко сицилианско вино, което след победата на Трафалгарангличаните наричат “вино на победата”. Силен и наситен е и в него няма как да изглеждате… немъжествено. По-скоро ще ви открои в тълпата.

Не е добре да сте отгоре додолу в марсала. В този цвят може да е само един елемент от аутфита ви – панталоните, ризата, чантата, вратовръзката или шалчето за врата.

moda_maje8

Яке бомбър в цвят марсала с джинси.

Мъжки панталон в цвят марсала и семпла бяла риза.

Мъжки панталон в цвят марсала и семпла бяла риза.

 Нещо от велур

Този материал отново е в топ тенденциите за топлия сезон. Така че ако сте решили да си купите нещо ново, може това да е яке или риза от велур. Няма да сбъркате, защото, както личи от ревютата за есенно-зимния сезон, велурът остава като топ тенденция.

moda_maje10

Добрите стари тишърти със слогани

Това лято отново са в топ тенденциите дрешките със закачливи, остроумно-креативни послания, които могат да станат повод за веселба или дори за запознанство. Добре би било надписът наистина да казва нещо за вас. Ако не ви се губи време в търсене на вашия слоган, поръчайте си да ви го принтират, или просто облечете тишърт с принт на някой музикален идол, на любим филм.

moda_maje11

Целият в бяло

Изглежда страхотно, особено ако сте със слънчев загар. Бял памучен костюм (с панталони или дори с шорти), бял тишърт и бели еспадрили или кецове – всяка девойка би се загледала по такъв мъж.

Морската тема – фланелки в бяло-синьо райе, тъмносини бермуди и т.н. е актуална и този сезон и много добре си пасва с бялото.

moda_maje12

moda_maje13

moda_maje14

moda_maje15

Източник: Преса

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>