napitka_svalja_1kg1

Не, това не е реклама на скъпи хапчета със съмнителен ефект, а уникална напитка, която задейства по изключително силен и бърз начин отделителната система. Ако не помогне, със сигурност няма да ви навреди, а ще ви тонизира

Бързото отслабване често не се препоръчва от лекарите, тъй като в повечето случаи води до усложняване на здравето и бързо възстановяване на наднорменото тегло. Предлагаме на вниманието ви невероятен начин да станете с мечтаната фигура възможно най-бързо, сваляйки по килограм на час. Ако не помогне, едно е сигурно – че няма да ви навреди, напротив – ще ви тонизира.

Нарязвате в някаква купа, по възможност по-дълбока, една краставица на кръгчета, след което нарязвате и филийки от пресен лимон, като не махате кората. Слагате 12 листа от мента и настъргвате корен от джинджифил за около 1 чаена лъжица. Накрая върху всичко изливате 8 чаши вода. Разбърквате добре сместа и слагате купата в хладилника да пренощува една нощ.

На сутрнита вече можете да пиете от настойката, но на гладно, за да има по-голямо въздействие върху организма. След това изчакйте един час до закуската, за да може да има ефект. Резултатите са мигновени. Още след първия час ще се усетите с около килограм по-леки. Важно е да се отбележи, че не трябва да се яде нищо винаги до час след пиенето на сместа. Самата напитка може да се консумира до два пъти дневно. Няма да навреди на организма, а напротив – ще го направи по-здрав и ще подобри имунната му система, освен че ще свали доста от наднорменото тегло.

Тайната на тази напитка е, че задейства по изключително силен и бърз начин отделителната система, което в рамките на час води до свалянето на около килограм. Опитайте и ще останете изключително доволни!

Източник: Doctorbg

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>