Шлифер с два реда метални копчета върху дантела е хитът за пролетта на дизайнера Кристофър Бейли от завършилата Седмица на модата в Лондон.

Burberry

В двореца Кенсингтън в английската столица завърши ревюто прет-а-порте на Burberry Prorsum за сезона пролет-лято 2016, в рамките на Лондонската седмица на модата, която завърши току-що.

Поредната вариация на тема класически тренч от дизайнера на Burberry Prorsum Кристофър Бейли този път беше не от перфорирана дантела, нито от цветен велур и даже не от латекс – този филм вече сме го гледали.

Този път дизайнерът прави крачка в посока от бохемските закуски по пладне към училищното всекидневие. Той украсява класическия черен тренч с да реда кръгли златисти копчета като на морските якета и дървени – като при брезентовите шуби. Шлиферът се носи върху копринени блузки, плисирани поли и суичъри и се съчетава с обемисти раници с кожени каишки, което превръща моделите на Бейли в азиатски ученички.

Успоредно с класическия тренч с особена популярност при дизайнера се ползват роклите от многослойна дантела, фино трико и плетиво, мрежи и макраме. С две думи, семплата и строга форма на шлифера е максимално обогатена с допълнения и се съчетава с нова версия на сандалите биркенщок – с коркова подметка и тънки кожени каишки, украсени с метална верижка.

Burberry-Prorsum-2

Burberry-Prorsum-3

Burberry-Prorsum-4

Burberry-Prorsum-5

Burberry-Prorsum-6

Burberry-Prorsum-7

Burberry-Prorsum-8

Burberry-Prorsum-9

Burberry-Prorsum-11

Burberry-Prorsum-12

Burberry-Prorsum-13

Burberry-Prorsum-14

Източник: www.ladynews.am

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>