Светлооката 22-годишна брюнетка от РЮА Ролийн Строс е студентка по медицина.

Mis_Svjat3

© ЕПА/БГНЕС.

Reuters

© Reuters.

Мис Южна Африка – Ролийн Строс, бе коронясана снощи за Мис Свят 2014 г. на конкурса за красота в Лондон. 22-годишната брюнетка Ролийн Строс е студентка по медицина. Тя бе избрана измежду 121 хубавици от цял свят.

Любителка на спорта и музиката, Ролийн Строс бе фаворит на букмейкърите. Тя получава короната на красотата след филипинката Мегън Йънг, която бе мис Свят 2013.

“Южна Африка, това е за теб”, каза новата кралица на красотата в залата в конферентния център “Ексел Лъндън” на брега на Темза, където протече конкурсът.

Втора и трета по красота след Ролийн Строс са Мис Унгария – Едина Кулчар, и Мис САЩ – Елизабет Сафрит.

Ролийн Строс и подгласничките ѝ Мис Унгария и Мис САЩ. © ЕПА/БГНЕС.

Ролийн Строс и подгласничките ѝ Мис Унгария и Мис САЩ. © ЕПА/БГНЕС.

Тазгодишният конкурс на красотата бе помрачен от убийството в Хондурас на претендентката за короната на Мис Свят – Мария Хосе Алварадо. Тя и сестра ѝ били застреляни и телата им били намерени в деня, когато Мария трябвало да замине за Лондон за участие в конкурса.

Новата Мис Свят ще отиде скоро в Хондурас, за да участва в благотворително построяване на училище, което ще бъде наречено на Мис Хондурас – Мария Алварадо, и на сестра й София, съобщава АФП.

Пророчески се оказа коментарът на Магдалена Гигова във в. “Преса” преди седмица.
Източник: БТА

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>