Не мога да се сетя за по-голям подарък за дъщеря ни Макс от това да има сестра, написа в собствения си профил основателят на Фейсбук.

Снимки: Facebook

Основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан очакват второто си дете. То също ще е момиченце. Това съобщи преди часове щастливият бъдещ татко в собствения си фейсбук профил.

“Не мога да се сетя за по-голям подарък от това да имаш сестра и съм толкова щастлив, че Макс и новото ни дете ще имат това щастие”, написа Зукърбърг, който е израснал с три сестри, а жена му – с две.

Той сподели, че когато разбрали за бременността, се надявали бебето да е здраво, а после – да е момиче. В края на публикацията Марк сподели негови и на Присила семейни снимки със сестрите им.

Марк със сестрите си.

Присила със сестрите си.Двойката не беше сигурна дали ще може да има друго дете след трудната бременност на Присила с първата им дъщеря Максима, която се роди през 2015 г.

Към Марк, Присила, Макс и кучето Бийст ще се присъедини още едно момиченце.

След раждането ѝ семейството обеща да дари 99 процента от акциите си във Фейсбук, които струват милиони, на благотворителни организации до края на живота си. Според сп. “Форбс”, състоянието на Марк Зукърбърг е 57,8 милиарда долара.

Виж още: Принцесата на Силициевата долина

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>