Певицата и актриса направи фотосесия с новата колекция фотьойли пуф – мебели с хилядолетна история, идващи от Древен Египет.

© Димитър Халачев/Topcho.bg

Певицата и актриса Марина Кискинова засне фотосесия за новата колекция пуф-фотьойли на „Топчо”. С професионализма на модел, тя позира за снимките и представя разнообразието от цветове, форми и размери на барбароните, наричани още bean bag chair.

„С радост се съгласих да снимам за барбароните, защото това са едни от любимите ми мебели, аз самата имам пуф-фотьойл у дома. Всеки път когато се прибирам след дълги часове в НАТФИЗ или репетиции за музикалните ми участия, просто се отпускам на него и забравям за всичко”, споделя Марина Кискинова. За фотосесията тя е избрала нежна и секси визия – с книга в ръка, бяла риза и бели чорапи до коляното.

Снимките са дело на Димитър Халачев, който е и брат на певицата.

Пълнежът на всички пуфове и барбарони е от EPS гранули (стиропор), които ги правят изключително удобни и позволяват пуфът винаги да заема ергономичната форма на тялото, както и да запазва неговата температура. Те се предлагат в различни оригинални форми на ябълка, круша, ретро, лежанка, легло, възглавница, а за най-малките и във форма на овца. Голяма част от пуф-фотьойлите са и водоустойчиви.

Подобия на тази удобна мебел са съществували още преди 4 хиляди години в древен Египет, а в сегашния си вид, са изобретени преди по-малко от 50 години. Първите такива са били доста по-малки по размер от сегашните и направени предимно от кожа, а вътрешността им е била запълвана с бобени зърна и ситни камъчета.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>