Дух ли?! Нищо подобно. Духът тук има дъх на влажно мазе и кисело зеле.

Мила Искренова

“А ние от коя “камбанария” съдим тази връзка: 39-годишният кандидат за президент на Франция Еманюел Макрон и 64-годишната Брижит Троньо…?
… Съжалявам , но наистина я съдим от селския плет… Какво знаем ние за тази връзка, за да я обсъждаме?…

По мои наблюдения подобни връзки са едни от най-истинските и смислени контакти, които съдбата поднася, далеч надвишаващи креватните възторзи…

Чарли Чаплин, Пикасо и кой ли не знаменит мъж не буди присмех с неговите многобройни бракове, някои от които с потенциални внучки, оставящи жени с разбити сърца и съдби понякога… Но затова пък връзката на мъж с по-възрастна жена взривява високите кули на българския морал и ги разхвърчава във вид на грозни коментари, обрасли в ехидни забележки с космат характер на отвратително лицемерни моралисти, лъхащи на миндер…. Колко пъти подобни типове са ме “забивали” в присъствието на жените си, или са говорели пред мене неуважително за предишни свои приятелки… Кошмар.

Срам ме е от това поведение на всекиго, не, вече не ме е срам – само му обръщам гръб… Ами ако тази жена е “създала” този мъж..? Ако този мъж е влюбен в духа, чара и красотата на характера ѝ? А и доколкото виждам, тя има излъчване на 20-годишно момиче… Ами ако и в секса е много по-добра, представете си, от някоя църкаща полска мишка…?! Дали да дам за пример последната връзка на Маргьорит Дюрас или и с това ще мина границите на приличието…?

Много тъжно ми стана за аудиторията в този случай, но той е показателен и за много други неща…

Дух ли??! Нищо подобно. Духът тук има дъх на влажно мазе и кисело зеле.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>