Момичетата с по-заоблени форми да изберат А силует или разкроена рокля, подчертаваща талията, съветва топ дизайнерът София Борисова.

Магдалена Гигова

Баловете наближават, сред пренаситения пазар и възможности за избор, пред бъдещите абитуриентки се появява проблемът – как да се справят в лабиринта от  модни възможности, предложения и капани?Решението е едно – модният специалист, а това безспорно е повелителката на официалните тоалети София Борисова.

Дизайнерката съветва бъдещите абитуриентки да съобразяват избора на тоалет със своята  фигура, също така с цвета на косата, кожата и височината си. Особено внимание трябва да се обърне на кройката – дългите и прилепнали рокли, тип русалка, са подходящи за високи и слаби дами с по-тесен ханш. Момичетата  с по-заоблени форми е добре да заложат на А силует или разкроена рокля, която ще подчертае талията и ще прикрие извивките на ханша.

Дългите тесни рокли по тялото с голи рамене, ефектен гръб, с цепка, разкриваща крака, както и фееричните рокли, изработени от ефирни, естествени материи са предпочитани от младите дами. Тези тоалети загатват женствеността, придават романтика и нежност.

Приятната на допир материя, правилно подбраният силует, лек грим, малки обеци и красива прическа ще завършат визията  по чудесен начин!

Ако изберете абитуриентска рокля с изчистена кройка, то можете спокойно да добавите по-бляскави бижута, обувки или чанта.

Късите секси рокли, както тези по тялото, така и разкроените пък ще дадат свобода и комфорт при танците, те също са лидер сред изборът на тоалет.

Последната колекция бални тоалети на американската марка Mori Lee- New York, които може да откриете в  модния център на “Романтика Фешън”, предлага голямо разнообразие от модели. И тази година са хит богато декорираните с кристали и пайети рокли. Дизайнерите на модната къща са превърнали роклята в бижу и това ви улеснява, защото само едни деликатни обеци са чудесен завършек на подобен тоалет.

Цветовете, в които са решени моделите са в модерните за сезона червено, пудра, блуш, тюркоазено, марсала, кралско синьо, класическото черно.

Флоралните мотиви са широко заложени в колекцията. Десени от нежни пролетни цветя, рокли декорирани с рози са хит в колекцията. Един чудесен избор за бала, който ще изрази индивидуалността и подчертае женствеността на младите дами.

Гащеризонът започва да се налага  и момичетата с по-смела и разчупена концепция за визията си, все по-често залагат на него. Той е нестандартно, но практично решение за празничната нощ.

София Борисова препоръчва на младите момичета да запазят естествената си красота и излъчване като направят правилния избор на тоалет, грим и прическа, които да съответстват на годините и младостта им. Да бъдат стилни и красиви, като не пропускат най-важния елемент – доброто настроение и положителните емоции, които винаги превръщат един такъв празник в незабравим.

Виж още:

Мода от царя на официалните тоалети Ели Сааб

Пролет и лято в розово

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>