Древноиндиански хороскоп: Какво животно си според месеца на раждане

mustang1

Индианците не случайно се наричат с имена на животни. Те винаги са вярвали, че човекът и животните имат общи черти в поведението и навиците. Според древен техен хороскоп, на всеки човек съответства оределено животно според месеца, в който е роден. Вярвате или не, поне може да се позабавлявате.

 Януари – леопард

Leopard

Изключителен хъс за живот. Много амбициозни и стъпили здраво на земята хора. За леопардите няма невъзможни неща. Смели и разумни, избягват неискрените хора.

Февруари – видра

vidra-02

varbak.com

Тези хора са много възприемчиви и кадърни. Не умуват, когато имат шансове за успех. Видрите са създадени за благородни и смели начинания. Не се предават лесно. Добри приятели са.

Март – сърна

sarna-03

it-studio-bg.com

Истински живак. Сърните са много сладки, но трудно прощават. Понякога са големи инати. Иначе са сърдечни и слънчеви. Често се доверяват на неподходящи хора.

Април – кон

kon-1024x768

Големи инати са. Конете могат да бъдат много всеотдайни, стига да спечелиш доверието и уважението им. Съвкупност от силни черти на характера. Обичат прямите отношения и са много благородни. Смели и решителни!

Май – елен

elen_05

ecomedia.com

Еленът има силна връзка със земята. Оттам идва уравновесеният и земен характер на тези хора. Имат положителен заряд и голям потенциал. Хубави хора са.

Юни – пума

puma-06

all-hd-wallpapers.com

Много силно развито шесто чувство. Пумите имат дарба да усещат нещата. Общителни и чаровни. Много тактични са, стараят се да не обидят никого. Лесно се привързват,, но не търпят предателство и лицемерие. Умеят да обичат!

Юли – рис

ris-07

balkanite.ethosfilm.net

Девизът на риса е “Никога не падам по гръб”. Имат силно развита интуиция и лесно разпознават искреността от фалша. Отличават се с нюх към нещата и са много добри партньори в любовта.

Август – бизон

bizon-08

avangardi.blog.bg

Победата е в кръвта на бизона. Характерът на тези хора им позволява да постигнат много с малко усилия. Свободолюбиви са и трудно може да се намери някой, който да им казва как да си живеят живота. Не се спират пред нищо, когато имат цел.

Септември – кит

kit-09

Много скрит потенциал и неизчерпаема енергия. Китовете имат големи възможности, но са скромни и отстъпчиви. Понякога са склони да се доверяват на неподходящи хора. Обичат сигурността и са земни в много отношения.

Октомври – кондор

kondor-10

Кондорите са хора с възможности. Размахът на крилете им е нищо в сравнение с умствения потенциал, който те притежават. Имат силно развито чувство за чест и справедливост. Грижовни родители. Смели и прями.

Ноември – мустанг

Mustang_11

Мустангът обича да препуска на воля. Трудно е да го накараш да промени решението си. Честен, свободолюбив и непокорен. Чаровен и взискателен към партньорите си. Изисква вярност и преданост.

Декември – лама

Lama-12

Широко скроени хора. Обичат пътешествията. Търсачи на силни усещания. Ламите имат голям потенциал, стига да се потрудят малко. Големи образи са. Весели и привлекателни.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>