Всеки мъж поне веднъж в живота си се заблуждава, че я е срещнал, или мечтае за това. Ето по какво да я познаете – четиво и за двата пола.

dama1

Всеки мъж се заблуждава поне веднъж в живота си, че е срещнал съвършената жена. Как изглежда и се държи? Ще попитате, съвършена от чия гледна точка – на мъжете или на жените. Най-лесно е да я идентифицирате, когато често слушате за нея и от двата пола отзиви от типа: “Това е дама от класа”.

Ето няколко начина да се уверите, че наистина сте я срещнали. Дамите пък, ако искат, да си водят бележки…

damaТя ви насърчава да преследвате целите си

Тя вярва, че можете да взимате правилните решения, засягащи собствения ви живот. Тя ви насърчава, а не ви анализира под микроскоп. Тя е мажоретка, а не треньор.

Не ви кара да ревнувате

Тя е сигурна в себе си и знае колко е ценна. Няма нужда от игри и трикове, за да ви накара да забележите това, което е.

Не страда от комплекса на принцесата

Тя настоява да се отнасяте към нея с уважение, защото я обичате, а не защото е жена и следователно има магически права. Точно по същата причина очаква да се отнасяте с уважение към приятелите и семейството й. Жената от класа не би била с мъж, който се отнася неуважително към скъпите за нея хора.

dama_vino_panorama

Има собствен живот

Тя има приятели, хоби, кариера, в които не държи да участвате. Тя е достатъчно уверена, за да бъде независима. Няма нужда от вашето участие във всичко, което прави.

Не бихте се замислили да я вземете навсякъде с вас

Барбекю с приятели от университета, вечеря с родителите, парти с колеги – тя знае как да се държи с различните хора на различните места. Тя е достатъчно зряла, за да направи добро впечатление на вашите колеги и достатъчно мъдра, за да се забавлява с приятелите ви. Няма и да ви обвини, че сте незрели, защото искате да се забавлявате.

Грижи се за себе си

Това не означава, че тя е добра. Това означава, че тя се опитва непрекъснато да се развива и усъвършенства. Не е нужно да й казвате, че има проблеми за разрешаване. Тя е достатъчно самостоятелна и зряла, за да знае това. Тя се нуждае от партньор, а не от баща.

jena_cigara3Уверена е с непознатите

Когато е в ситуация с непознати хора, тя се държи уверено. Тя не се залепва покорно за вас, а се опитва да улесни социалните контакти.

Знае как да се държи в социалните мрежи

Един разумен, не хипер консервативен работодател може да я види в социалните мрежи и да я наеме.

Не е срамежлива

Тя не е срамежлива на тема секс. Ако тя не иска да направи нещо, ще го каже, вместо да коментира колко е гнусно. Сексуалният ви живот с нея не е някаква срамна тайна, защото тя няма проблем да говори за него. И двамата се стремите да запазите пламъка в спалнята.

Винаги има мнение

Тя има повече становища от простичкото “Не знам!” и може да говори за тях, без да ги преувеличава. Ако не е съгласна с вас, може да разговаря, без да повишава тон.

Не се подиграва

Тя никога няма да се пошегува с приятелите или семейството си (или по-лошо – с вашите приятели и семейство) за това колко са “глупави” мъжете, или непораснали, или каквото и да е. Не би използвала и известни фрази като “Щастлива съпруга, щастлив живот”, за да си придаде важност.

dama_kafe

Знае какво иска от живота

Тя няма да промени ценностите или целите си, за да се приспособи към вас.

Чувствате се късметлия, че сте я срещнали

Знаете, че тя не би била с мъж, ако не е привлечена от него. Тя не се страхува да бъде сама, защото си е самодостатъчна. Прави секс с вас, защото ви харесва. Тя вярва, че заедно може да постигнете още по-повече, като си помагате един на друг.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>