С желание и малко повече търпение може да устроите на вашето дете истински празник, а то ще има ново любимо място в своята стая.

kashtichki_kashoni111

kashti_kashoni5

Няколко кашона, флумастери и пастели, ножици и лепило с ваша помощ и в ръцете на децата могат да се превърнат в приказни картонени замъци. Едно прекрасно занимание, което развива креативността и сръчността при децата, а и носи много настроение и усмивки за цялото семейство.

Всякакви ненужни материали от вкъщи няма да са ви излишни – вестници, списания, комикси, стари дрешки или чаршафчета, тиксо, бои и четки… Всичко, което ви хрумне. И може да започвате. С желание и малко повече търпение вашето дете ще има ново любимо място в своята стая, съобщава webstage.bg – един приказен свят…

kashti_kashoni

Макар и временни, тези къщички са чудесна интерактивна игра за цялото семейство и добър пример за децата как се работи в екип.

Малките със сигурност ще харесат идеята, както и прекараното време с вас, докато съвместно я „строите”, и крайния резултат, естествено.

Тези от вас, които имат по-голям ентусиазъм и се вдъхновят от идеята, може да измислят и големи играчки от кашони, като например къща за куклите или камионче за момчетата.

kashti_kashoni22

kashti_kashoni8

kashti_kashoni15

kashti_kashoni17

kashti_kashoni18

kashti_kashoni19

kashti_kashoni20

kashti_kashoni21

Още идеи:

 

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>