Британската актриса бе един от специалните гости на партито-изненада за рождения ден на Дейвид Фърниш, дългогодишният партньор на Елтън Джон.

Сн. Daily Mail

Магдалена Гигова

Британската актриса Елизабет Хорли бе един от специалните гости на партито-изненада за рождения ден на Дейвид Фърниш, дългогодишният партньор на Елтън Джон.

Дни преди бляскавото събитие, ПР мениджърът на Хърли се свързва с Невена, с молба да подбере няколко тоалета за различни светски изяви, които предстоят на британката. Оказва се, че актрисата е видяла и била силно впечатлена от роклите на нейна близка приятелка-аристократ от лондонския хай лайф, която се появила в тоалет на именитата българска дизайнерка. Царицата на дантелата решава да предизвика обичайния имидж на Елизабет Хърли, която, до този момент, рядко се вслушва в нечии съвети по отношение на облеклото си и винаги взима сама решенията за визията си.

Невена подбира различни от обичайните за звездата рокли с V-образна кройка в горната част. От снимките публикувани в Инстаграм профила на Хърли, става ясно, че е приела избора на Невена Николова. 53 годишната актриса блести в тоалет от черна блуза, златно-черна бродирана полa и богато бродиран колан на NEVENA, всичко в изящна комбинация от дантела и тюл, която подчертава сексапила и обаянието й. Родната дизайнерка многократно е споделяла, че за нея концепцията за цялостна визия е от особено значение. Тя винаги съобразява тоалета с изискванията за дрескод на всяко събитие в съчетание с индивидуалното излъчване на своите клиенти.

Сн. Daily Mail

Все пак бях изненадана, че Елизабет Хърли неочаквано смени стила си и прие друго деколте. Години наред в нейна запазена марка се превърнаха дълбоко изрязаната горна част, която акцентира върху красивия й бюст. Самата актриса има много силно и завладяващо присъствие, а аз бях водена от постигането на загадъчност, като сложим акцент върху нейното обаяние, чар и непреходна красота. За партито-изненада на Фърниш тя се е спряла, именно, на интересната игра от черна и черно-златна дантела, нежно обгръщаща тялото й, разкривайки красотата на перфектните й форми. Ако тази рокля трябваше да има собствено име, то със сигурност щеше да бъде „Елизабет Хърли” – споделя Невена Николова.

Невена прославя класата ни пред света

Майсторката на дантелата и тънък познавач на ефирната тъкан напоследък се обръща към гладките платове, за да отговори на динамичните изисквания в изработката на официалното и протоколното облекло. Точната дреха за точната личност е в основата на работата на Невена, която вече 18 години облича щастливите си клиенти за техните големи поводи, сериозни бизнес ангажименти и стилно представяне във всички важни за тях моменти.

За радост на всички нейни почитатели, скоро предстои представяне на нова, по-достъпна линия от тоалети, които позволяват изящно присъствие и в ежедневието. В момента Невена работи и върху тоалети за корпоративни празненства около предстоящите празници, както и любимото и вдъхновение – абитуриентските и сватбени вълнения за следващата година.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>