Грубият език оказва крайно негативно влияние върху целия генетичен апарат, в резултат се появяват мутации, водещи през поколенията до израждане.

Учени доказаха, че думите влияят пряко върху структурата на молекулите на ДНК в човешкия организъм. Това на практика означава, че думите на всеки човек имат непосредствена връзка с неговия живот, съобщава chudesa.net.

Когато обичайният маниер на общуване на даден човек включва изобилие от груби думи, неговите хромозоми се огъват и късат, а самите гени сменят местата си. Вследствие на това ДНК изработва програми, в които е заложено постепенното самоунищожение на потомството.

Учените провеждат експеримент, по време на който в продължение на години „облъчват“ семена с различни груби думи. В резултат на това почти всички загиват, а оцелелите мутират, предавайки многобройни наследствени болести. След няколко поколения растенията напълно се израждат и умират. Установява се, че негативното въздействие на думите не зависи от динамиката на тяхното произнасяне, което показва, че те имат не енергийно, а информационно въздействие върху ДНК.

Опитът е повторен, но този път семена, унищожени от радиация, са благославяни от учените, а в резултат генетичните им структури по чудодеен начин се възстановяват и те оживяват.

Всичко това доказва какво неподозирано и огромно въздействие имат думите, с които човек не трябва да злоупотребява.

Източник: Чудеса

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>