Според холивудската звезда непукизмът е израз на тотална свобода. Тази житейска философия актьорът е почерпил от Марлон Брандо, с когото често е разговарял.

Djoni_Dep

Джони Деп невъзмутимо заявява, че след 30 години кариера критиките изобщо не го засягат, съобщава сп. “Клоузър”, позовавайки се на интервю на звездата в американското сп. “Дитейлс”. Актьорът признава, че съветите на Марлон Брандо отпреди няколко години са го довели до това прозрение.

Деп очевидно има предвид критиките, на които беше подложен, след като се появи видимо подпийнал на сцената на Холивудските филмови награди.

По същия начин актьорът подхожда и когато избира ролите си.

“До определен момент внимаваш толкова много, че се чувстваш притиснат от всички страни. След това започват да се случват хубавите неща. И изведнъж преставаш да обръщаш внимание, престава да ти пука, да не ти пука е равносилно на тотална свобода”.

Житейска философия актьорът е почерпил от Марлон Брандо, с когото се случвало да разговаря често навремето. “Както веднъж ми каза Марлон по един чудесен начин, животът е като песен на птица. Това съм запомнил от него. Най-удовлетворяващо е, когато – като Марлон, стигнеш до точката, когато просто няма какво да правиш”, обяснява Джони Деп.

В следващия филм на актьора ще се снима и дъщеря му Лили Роуз.

В следващия филм на актьора ще се снима и дъщеря му Лили Роуз.

Кариерата му действително показва, че Деп избира ролите си според това дали те го привличат, а не по сметка. Той е винаги там, където никой не го очаква, минавайки безпроблемно от Раул Дюк в “Страх и омраза в Лас Вегас” към капитан Джак Спароу в “Карибски пирати”.

“Аз съм срамежлив по природа. В известен смисъл живея като беглец. Не обичам да се забърквам в социални ситуации”, твърди още в интервюто Деп.

Следващият му филм Into The Woods (“Вдън горите”) е още по-фантастичен. Според Джони Деп собствената му интровертна природа чудесно пасва на черния хумор на този филм.

“Очарован съм от начина, по който подходихме към Големия Лош Вълк. Фантастичен черен хумор има в този образ”, говори актьорът за своя герой от филма, който ще излезе през следващото лято и в който той играе с дъщеря си Лили-Роуз.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>