Списък на част от гадостите, които трябва да сте подготвени да преживеете, ако решите да осиновите този северен красавец.

huski1

Стамен Стаменов

Четири сутринта:

Събуждате се от зъби в брадичката, махате лапата от устата, спирате хапането по лицето. Обяснявате, че да спите не е скучно, а дори е много весело и сега няма да играем. И няма да тичаме.

Седем и тридесет, будилникът звъни:

Прегрупиране, оцеляване след зъбите, ухапването и победната жига на леглото. Избърсвате три локви, изчиствате изпражненията. Давате извара и витамини. Докато ядете, бързо се миете, храните котката на недостъпно за посегателство място, на перваза на прозореца.

huski2-1

Осем без петнадесет:

Извеждате кучето с уговорката да се изпишка там. Плашите бездомното куче, спирате облайването му, играете на открито. Примирявате се с факта, че кучето не пишка.

huski3

Осем сутринта:

Събирате наред всички мръсни дрехи в коша, четката, туша, банкнотите… последната е на пода. Сдъвкана. С едната ръка играете борба с ужасното чудовище, с другата се гримирате. Пробвате да поиграете на “пръсни ме с вода от ютията”, докато се опитвате да си изгладите ризата. Пробвате и на “вземи бързо изгладената риза от крадеца”. Още веднъж излизате на разходка и дори показвате символично уриниране. Настъпвате тайното купче с изпражнения, почиствате, сменяте си чоропогащника. А зад вратата слушате протеста ”къде отиде, това съм аз”. Отивате на работа.

huski4

В някой час на деня:

Влизате в жилището, изпадате в паника. Докато дъвчете, почиствате локвичките. Взимате мимоходом парче салам, докато дъвчете, излизате на разходка. Скривате се зад вратата, слушате от другата страна протеста “къде отиде, това съм аз”. Отивате на работа.

huski5-1

Шест:

Влизате в жилището, получавате порция прегръдки и целувки. Сбогувате се с поредния чорапогащник, бършете локвите, прибирате разхвърляните дрехи, храните, докато кучето дъвче, приготвяте своята вечеря, намирате котката в специално оборудвания бункер, храните котката. Излизате на дълга разходка с тайната надежда да изморите дзвера преди сън. Два часа играете на топка, на гоненица, радвате се на дефекацията, внимателно изучавате консистенцията и цвета с фенерче.

huski6-1

Девет:

Докато измивате и избърсвате краката си, тъжно осъзнавате, че самата игра тепърва започва. Поигравате на гоненица, хапане, борба с ужасното чудовище. Скривате се с котката в тоалетната, убеждавате котката, че да сереш е безопасно, въпреки ударите по вратата

Отваряте вратата, взимате котката, поставяте я в скривалището. Скривате панталони, чехли, обувки, четка, крем – него изхвърляте, изяден е. Преброявате млечните и новите зъби. Избърсвате локвите. Играете още. Опитвате да решите зверчето. Играете на “избери четката”. По време на играта падате, подхлъзвайки се на локвата. Играете на “ако те хвана, чудовище”, в странично положение.

huski7-1

Десет и тридесет:

Тихо, тихо, не диша, умилявате се, това сладко малко кученце, което така красиво спи, както на календара… Време е да гушнете възглавницата… Лека нооощ…

huski8-1

Малко хъски… Мишленце…

Източник: Зоомания

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>