Създателите твърдят, че ако обзаведете вашия любимец с това „устройство“, ще престане да ви драска по компютъра, да изтрива файлове и да ви пречи на работата.

kotbuk

© Suck UK/REX Shutterstock.

© Suck UK/REX Shutterstock.

Британската компания Suck UK е създала ноутбук за котки – котбук, за да престанат домашните любимци да ровичкат и драскат в компютрите на стопаните си. Устройството се продава само за 20 долара.

Създателите твърдят, че ако се обзаведе с такава техника, котката ви ще престане да шари по клавишите на вашия компютър и да ви пречи да работите, да преглеждате пощата си и да сърфирате.

Котбукът е от картон и към него е свързана пухкава мишка и „клавиатура“, която може да се използва като средство за острене на ноктита – за да престане любимото ви коте да съсипва меката ви мебел.

© Suck UK/REX Shutterstock.

Цветния екран може периодично да заменяте с друг – просто разпечатвате нова картинка и я залепвате. © Suck UK/REX Shutterstock.

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>