Актьорът преживява много тежко раздялата с Анджелина Джоли и два месеца не иска да нощува в къщата, където са били щастливи.

©Ryan McGinley for GQ Style Magazin

Милионите почитателки на секссимвола Брад Пит по цял свят са шокирани: това не е техният любимец! Изпосталял, състарен и със сълзи в очите, той разказва пред списание GQ Style magazine за развода си с Анджелина Джоли и за това как е спрял да пие. Шокиращата фотосесия на напълно новия, различен и стряскащ секссимвол е направена от Райън МакГинли из различни американски паркове.

В откровеното си интервю звездата говори за детството си, за новите си ангажименти в киното, съветва читателите да гледат новия филм на Анджелина Джоли и разказва колко тежко е преживял развода със съпругата си.

След като през септември 2016 г. Анджелина Джоли подава документи за развод след 12 години връзка и две години брак, Брад Пит остава да живее в своя дом в Холивуд Хилс, където е от 1994 г. и където израстват децата им с Анджелина. Сега компания на самотния актьор прави само булдогът Жак, а всяка сутрин той пали камината, за да вдъхне малко живот на опустялата къща.

Пит твърди, че не преживява кризата на средната възраст, макар да се шегува, че се захласва по коли „Ламборгини“ – типична покупка на заможните мъже в такова състояние, а за GQ се снима на мотоциклет. Актьорът признава, че е уморен от себе си, затова напълно отказва алкохола. Казва, че от колежа насам не е имало един ден, в който той да не е приемал нещо вредно: алкохол, успокоителни, леки наркотици, цигари. Когато се сдобива със семейство, се ограничава само с алкохола, но признава, че и тогава пие прекалено много.

Днес Пит не пие, макар да се хвали, че преди е могъл да „надпие руснак с неговата водка“ и че носи на пиене. Споделя също, че наскоро е намерил добър психотерапевт, след като пробва с няколко специалисти.

В началото след раздялата с Джоли той не е могъл да нощува в къщата, където са живели толкова години, и месец и половина остава да нощува при приятеля си, режисьора Дейвид Финчър. Раздялата, казва Пит, го научава на това, че семейството е най-важното нещо. „Хората на смъртното си легло не говорят за успехите и наградите си“, казва той. На първо място това се отнася за децата, които попиват като гъба и настояват да им се обръща внимание и да бъдат изслушвани. Пит признава, че невинаги ги е слушал какво говорят. „Бях длъжен да им давам повече и не се справих съвсем с това“, признава актьорът.

 

Анджелина Джоли настоява всичките шест деца на двойката – осиновени и родни, да останат при нея. В интервюто си за GQ Пит обяснява, че сега те двамата с Анджелина решават въпроса как ще регилират отношенията с децата след развода. Актьорът казва, че не иска да превръща съдебния процес по развода в спор кой е виновен и Джоли е солидарна с него.

 

Виж още: Брад Пит: Изгубиш ли всичко, печелиш всичко

There are no comments.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>